Objektsdetalj

8 276 kr • 56 m2

2 rum och kök

Ort: NORRKÖPING

Objektnr.: 5601-096-13233

Tillgänglig fr.o.m: 2024-12-01

Publicerad till: 2024-11-05

Våningsplan: 1

Dagar publicerad: 3

Balkong

Säkerhetsdörr

Tvättmaskin

Beskrivning

Visning


Är du intresserad av en visning? 
Vi erbjuder även visning kvällar och helger 
Anmäl dig här

Är du intresserad av denna lägenhet, men kan inte flytta in på angivet inflyttningsdatum? Ingen fara, just nu har vi ett erbjudande till dig som är ny hyresgäst hos oss. Vi justerar inflyttningsdatumet så att det passar dig. Du får dessutom flytta in två veckor tidigare, i lugn och ro utan extra kostnad. Ingen stress och inga dubbla hyror! 

Renoverad tvåa med balkong.
Lägenheten renoverades 2023 och har en trivsam planlösning med generöst ljusinsläpp och en praktisk balkong. Köket är utrustat med bland annat rostfria vitvaror, diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn. Här finns också ett väldesignat badrum med helkaklade väggar, en fräsch dusch, handdukstork och en tvättmaskin för att underlätta din vardag. Förvaringsmöjligheter finns i form av garderober. 

I Kvarteret Dörren har du nära till fina grönområden och Vrinneviskogen. Du har både livsmedelsbutik, apotek, restauranger och gym i närheten. I området finns även vårdcentral och BVC, du har dessutom Mirum Galleria på promenadavstånd.


Kontakta uthyrare

Vill du veta mer om lägenheten eller boka en visning? Välkommen att kontakta Daniella på 0763462560 eller via mail: uthyrning.norrkoping@victoriahem.se

 

Område

Läs mer om området