Objektsdetalj

6 017 kr • 63 m2

2 rum och kök

Ort: Växjö

Objektnr.: 6401-019-60472

Tillgänglig fr.o.m: 2025-01-01

Publicerad till: 2024-11-08

Våningsplan: 2

Dagar publicerad: 6

Balkong

Förråd i lägenhet

Garage uthyres i mån av tillgång

Hiss

Lekplats finns i området

P-plats uthyres i mån av tillgång

Säkerhetsdörr

Värme inkluderad i hyra

Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Beskrivning

Visning


Är du intresserad av en visning? 
Vi erbjuder även visning kvällar och helger 
Anmäl dig här 

Välkommen till denna rymliga tvåa med balkong. 

Bostaden är i äldre stil men i fint skick. I bostaden möter du en funktionell samt välplanerad hall och i lägenheten kommer du bo i en social samt trivsam planlösning. Köket är utrustat med vitvaror och spiskåpa. I köket finns det även utrymme för matgrupp. Badrummet är helkaklat och utrustat med en dusch. I sovrummet finns det gott om garderober för din förvaring. Den härliga balkongen nås genom vardagsrummet. Lägenheten är belägen på plan 2, hiss finns. 

Med sina mysiga innergårdar är Kvarteret Skatan perfekt för barnfamiljer och de som vill ha en lugn vardag. Här bor du nära Araby Park Arena, som erbjuder ett stort utbud av fritidsaktiviteter, samt det vackra Araby fritidsområde vid Helgasjön. Promenadavstånd till Växjö centrum gör det enkelt att ta del av stadens puls samtidigt som du har matbutiker och småbutiker alldeles intill.

Kontakta uthyrare
Vill du veta mer om lägenheten eller boka visning? Välkommen att kontakta Camille på camille.isaksson@victoriahem.se eller ring 0707160510. Vi ses på visningen!

Område

Läs mer om området