Objektsdetalj

7 217 kr • 72 m2

2 rum och kök

Ort: Växjö

Objektnr.: 6401-021-70560

Tillgänglig fr.o.m: 2024-11-01

Våningsplan: 1

Dagar publicerad: 91

Balkong

Diskmaskin

Elektroniskt passagesystem

Fransk balkong

Garage uthyres i mån av tillgång

Hiss

Säkerhetsdörr

Tvättmaskin och Torktumlare

Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Beskrivning

För dig som är ny kund erbjuder vi just nu en hyresrabatt på 1250kr/mån under första året och 750kr/mån under andra året. Därefter gäller ordinariehyra vilket i dagsläget är 8467kr/mån.

En lyxig två rummare med klädkammare och stort badrum. 

Lägenheten renoverades 2020 och har vita väggar och parkettgolv i ek, vilket ger ett fräscht och luftigt intryck. Lägenheten har en trivsam planlösning med fint ljusinsläpp. Lägenheten ligger på våning 1 av 4, hiss finns.

Lägenheten ligger i det lugna och grönskande Kvarteret Skatan med sina mysiga innergårdar som inbjuder till lek för barnen och en paus i vardagen för de vuxna. Kvarteret gränsar till Araby Park Arena där det finns stort utrymme för fritidsaktiviteter. Området ligger även nära Araby fritidsområde vid Helgasjön. Kvarteret Skatan ligger inom promenadavstånd till Växjö centrum och bara ett stenkast bort från lägenheten finns matbutik och småbutiker. 

Kontakta uthyrare
Vill du veta mer om lägenheten eller boka visning? Välkommen att kontakta Camille på camille.isaksson@victoriahem.se eller ring  0707160510. Vi ses på visningen!

Område

Läs mer om området