Objektsdetalj

8 469 kr • 64 m2

3 rum och kök

Ort: Borås

Objektnr.: 7104-029-40117

Tillgänglig fr.o.m: 2024-12-01

Publicerad till: 2024-10-25

Våningsplan: 3

Dagar publicerad: 17

Balkong

Elektroniskt passagesystem

Förråd på vind

Hel kyl hel frys

Kabel-tv basutbud ingår

Lekplats finns i området

Säkerhetsdörr

Tvättpelare och gemensam tvättstuga

Vatten Ingår

Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Beskrivning

Visning


Är du intresserad av en visning? 
Vi erbjuder även visning kvällar och helger 
Anmäl dig här 

Personlig rabatterbjudande för dig som är ny hyresgäst hos oss. Första året bjuder vi på 1 000 kr/mån. Ordinarie hyra är 9 469kr/mån.

Välkommen till en mysig hörnlägenhet i fina Sjöbo.

Lägenheten renoverades sommaren 2017 och har moderna bekvämligheter för en enklare vardag. Här får du fint ljusinsläpp från två väderstreck. Köket har diskmaskin, vita skåpsluckor och gott om plats för matgrupp. Badrummet är helkaklat med dusch, härlig golvvärme samt både tvättmaskin och torktumlare. Här finns gott om förvaringsutrymme i form av garderober i sovrum. Lägenheten ligger på våning 3 av 4 och erbjuder en balkong med fin utsikt.

I Sjöbo har du nära förskolor, skolor samt affärer och andra näringsverksamheter. Förbindelserna är goda, både kollektivtrafiken samt med bil tar du dig enkelt till och från området. Dessutom är det nära till skog och fina promenadstråk. Här ligger busshållplatsen strax intill och det är gångavstånd till matbutik.

Välkommen med din intressanmälan 

Kontakta oss så berättar vi mer. Välkommen att kontakta vår uthyrare, Hamid på telefon 0739513410  eller uthyrning.boras@victoriahem.se 

Område

Läs mer om området